BESVIKELSE

Operationen blir först i November verkar det som,vilket jag inte hade väntat mig. Något bestämt datum vet jag fortfarande inte. Blir lite stressad med tanke på att jag ska avsluta både natur,samhälls och svenska kurserna i slutet av denna termin... Får en stark känsla att det komma köra ihop sig, och det rejält. Nåja, måste tänka positivt så går det nog bra ändå!

10 månader sedan 1a operationen

Visst tycker ni att jag ska satsa på bloggbranschen? I alla fall har det gått 10 månader sedan jag låg på sjukhuset efter min första operation. Oj, nu när jag tänker efter känns det som att det var förra månaden. Tiden går alltför fort.. Just nu väntar jag med spänning inför när nästa operation är tänkt att bli av, har inte fått någon kallelse från dem än. Men jag hoppas att det blir kring september-oktober. Det känns iaf skönt att ha gjort bort den jobbigare/onda delen av operationen. Jag klarade ju av den, så då borde ju denna gång gå lika bra hoppas jag.

Jag har hunnit vara på ett återbesök hos Åsa. Hon konstaterade att örat hade läkt som det ska, men hon tog även ut en stålsutur (jättetunn ståltråd) som har sökt sig ut. Det gjorde givetvis ont, men det gick ju hyffsat fort!


Jag har gjort en pil där stålsuturen satt. Den syns väldigt otydligt dock...

Nu efter första operationen har det varit en hel del rengöring för att hålla örat frisk. Jag har kvar min gamla örsnibb och därför bildas en hudficka där bakom där det är extra viktigt att hålla rent, så det inte luktar eller blir inflamerat. Men det är inga problem, där tvättar jag väldigt ofta!

I början hade jag även väligt stora problem med att kunna beröra örat, det känns väldigt obehagligt. Den känslan går dock inte att beskriva riktigt, men enligt mig så vänjer man sig vid den känslan, så det är inga problem! Jag väljer bara att sova på väldigt mjuka kuddar.. :)

Jag hade mest tänkt uppdatera mig för att jag vet att några av Åsas patienter, som funderar på att genomgå denna operation, har varit och kikat in här. Kul om man kan hjälpa någon.

Ifall det är någon som har någon fundering eller någon fråga, så tveka inte att höra av er, jag hjälper er gärna med svar! Dock skulle jag råda er att kontakta mig via mejl istället, jag är inte in här så ofta som ni ser...
Min mejl är: [email protected]
Det är fritt fram att höra av sig!

Ha det så gott, så hör ni av mig när det närmar sig nästa operation!

RSS 2.0